en vecka kvar...

ja nu är det bara en vecka kvar till flytten.. om en vecka vid samma tid som idag så bor jag o savannah inte kvar här.. då har vi flyttat till vårat nya hem, en nystart i vårat nya liv :)
På torsdag så ska pappa följa med oss o köpa nytt bord till vardagsrummet, samt en hylla till savannah :) oh det känns så bra det här med att flytta =)

Fick dock inte så bra besked i morse, först så har inte min ansökan till försäkringskassan enligt underhåll kommit in, och jag får inte de pengarna från annat håll, detta innebär att jag fick in till stan o lämna in en ny blankett, och handläggningstiden är ca 8 veckor, vilket innebär att jag lever utan dessa pengar i typ 2månader.. inte roligt!!!
sen eftersom jag ska flytta så höjs hyran med 4-500kr, vilket soc nu inte tänker betala, så det får jag lägga ut ur egen ficka, visst absolut värt de bara vi får flyttat.. men inte kul =( suck.. men men.. det är bara pengar...

Jag o savannah börjar att bli friska.. men inte helt okej än.. hoppas vi är det imorgon för då är det ju babysim :)

Heidi har hämtat Ganja ifrån R.. det känns skönt att hon inte är kvar där, att han inte kan använda henne mot mig.. och precis som jag trott hela tiden så var det ju inte så att han lämnade henne (han satt kvar i bilen feg som han är), och en tjej lämnade henne, och varför tror ni detta? förmodligen för att försöka göra mig svartsjuk.. suck.. jaja.. han får väl försöka.. sen fick jag ett sms att jag ska radera hans nummer o han mitt, och vi inte ska ha någon som helst kontakt mer.. så det säger jag ju inte nej till.. skönt.. tveksam om han håller de, litar inte på mycket han säger, inget har ju hittills varit sanning.. men men.. detta lägger jag bakom mig nu.. nu glömmer jag honom.. fokuserar frammåt och njuter av livet :)

Igår kväll ringde Danne, vi tjata i nästan 2timmar, och bestämmde att vi får ta en tacos kväll här en dag, det blir ju trevligt =)

Idag har jag vart hos min mormor o morfar, jätte trevligt, Savannah trivdes så bra, fick massa uppmärksamhet, och var glad precis hela tiden :) Sen på kvällen blev det ett besök hos mamma med :) Savannah busa järnet där med såklart haha.. och det tog inte många minuter innan hon somnade när jag la henne i sängen.. och nu snarkar hon här bredvid mig haha =P

Nova ligger i sin korg i köket, hon älskar sin korg :) Jag saknar Ganja mycket, min fina hund, min underbara vän, men hon har blivit så tokig vad det gäller katter, och har jag då vagnen i en hand o henne i den andra så har jag inte en chans =( och därför kan jag inte ha henne hemma som det är.. detta gör så ont i mig.. men jag hoppas att jag snart får träffa henne :)

förövrigt så åt Savannah jätte bra sin smakportion med gröt idag :) fjärde dagen idag hon får det, och det går bättre och bättre :) min duktiga tjej <3

Ne.. nu ska jag kolla på tv en sväng.. och sen försöka komma i säng i tid idag haha =)
kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback